Blog

01-04-2021 Ready for take-off!

Het is eindelijk zo ver! Na maanden bezig te zijn geweest met de voorbereidingen kunnen we eindelijk gaan knallen EN heeft Anderis Engineering al een eerste medewerk(st)er in dienst. Benieuwd naar wie dit is? Volg ons dan op LinkedIn. Beter dan op deze manier starten kan niet! 

10-05-2021 Wat een top start

Inmiddels zijn we alweer 6 weken up and running en is onze topper al aan de slag bij bij een ontzettend leuke, technische klant. Wat is dit soepel gegaan! Ook zijn er gesprekken gaande met potentiële nieuwe medewerkers die ervoor kiezen om bij Anderis Engineering te komen werken, wat een top start! We don't wait for opportunity, we create them.

09-06-2021 Weer een nieuwe medewerker

In twee maanden tijd zijn we twee collega's rijker. Wat een luxe! In deze tijd is het geen gegeven dat je in een korte tijd goed personeel vind en kunt binden aan je bedrijf. Gelukkig streven we met deze twee toppers naar dezelfde doelen en gaan we voor een denderend succes. Zowel op de werkvloer als privé. Mindset is what separates the best from the rest.

13-7-2021 Summerbreak!

De zomervakantie is aangebroken, wat een heerlijke tijd (als de zon schijnt..). De meesten van ons genieten van hun welverdiende vakantie, in Nederland of toch het buitenland. 

Anderis Engineering werkt gewoon door, dus ben jij op zoek naar een leuke en jonge organisatie die investeert in jouw toekomst en je veel doorgroeimogelijkheden biedt? Stuur ons dan een berichtje en wie weet hoor jij snel bij ons team!