Visie

Multi inzetbare consultants
met de excellentie van onze expertises behouden. Wij zijn breed inzetbaar waardoor we onze opdrachtgevers goed van dienst kunnen zijn. Onze opdrachtgevers krijgen bij ons niet alleen excellente software, maar krijgen desgewenst ook advies, begeleiding en een uitwerking over een transitie naar bijvoorbeeld DevOps of SAFe. Wij zijn op de hoogte van wat er speelt en spelen hier graag met jou op in.

Persoonlijke groei en plezier
is bij ons het belangrijkst. Plezier en uitdaging in het werk vinden wij een must. Hierdoor blijft er een constante trigger om in jezelf te willen investeren en leveren wij meer kwaliteit dan onze concurrenten. We volgen onze passie en delen dit graag met de wereld.

Een down-to-earth organisatie
met veel doorgroeimogelijkheden waarbij je jezelf kunt zijn. Dus naast een erg goed salaris en meer dan de standaard secundaire arbeidsvoorwaarden, kies je vooral voor onze mentaliteit en je eigen werkplezier.

Social impact-driven 
zo zijn wij. Doordat we maatschappelijk betrokken zijn hebben we besloten een deel van de winst aan het goede doel te geven. Welk goede doel dit jaarlijks is? Dat bepalen we met zijn allen tijdens de december meeting.

Tevens voeren we elk jaar een dag vrijwilligerswerk uit. Denk hierbij aan een dagje op stap met ouderen, een dag het water op en plastic verzamelen of helpen in een buurthuis. You name it!