Carrière

Waar ervaren professionals elkaar ontmoeten
Ben je een software developer die ook graag met architectuur bezig wil zijn of ben je een test automation expert die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in software development? Ervaren professionals ontmoeten elkaar bij ons.

Waar sociale innovatie centraal staat
Sociale innovatie is het onderwerp waar het allemaal om gaat bij Anderis Engineering. We bieden je volop mogelijkheden om het beste uit jezelf en anderen te halen als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Het helpt je nieuwe stappen te maken in je carrière.

Delen en verbinden, halen en brengen
Wil je meer uit jezelf en anderen halen? Dan ben je van harte welkom. Kom halen en kom brengen. Deel je kennis en ervaring en verbind je met collega’s uit de branche. Jouw aanwezigheid wordt enorm gewaardeerd.

Meer plezier, beter resultaat
Waar we het voor doen? Voor nog meer plezier in ons mooie werk. Voor een prettige communicatie met alle betrokkenen. Collega’s, opdrachtgevers, leidinggevenden en andere stakeholders. Samen zorgen we voor een effectievere samenwerking en een beter en sneller resultaat. 


Get2gether 
Twee keer per jaar organiseren wij een bijeenkomst waarbij je met ons en andere professionals kunt praten over de richting die je op wil, maar waar je de kans bijvoorbeeld niet voor krijgt. Wellicht zoek je meer uitdaging en ben je toe aan iets nieuws. Praat met onze collega's die de stap al hebben genomen en hoe zij dit hebben ervaren. 

Wil je hierbij aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Meer info?

Wil je een kennismaken met een van de collega's van Anderis Engineering? Neem dan contact met ons op.


Neem contact op